Kamis, 06 Februari 2014

Així que el refugi d'una mare que estimava al seu marit i l'escala

Així que el refugi d'una mare que estimava al seu marit i l'escala al seu fill o filla ha d'haver estat molt divertit , no només ? Certament sabem que durant aquest temps , de manera que algunes dones que determini que són una dona de carrera per convertir-se en una mare d'escales de residència . D'una banda , de manera que una dona de carrera és realment molt útil per donar suport a l'economia familiar , ja que el marit pot ajudar a Info Kontes Terbaru (SEO, Blog, Artikel) Febuari, Maret, April Dan Mei 2014
augmentar les arques financeres de la família . No obstant això , en termes d'altres opcions de vida fet ser una dona de carrera pot tenir un impacte desfavorable en la situació familiar .
1 . Gaudint el paper de mestressa de casa .Aquest és el primer pont , que pot conduir a una porta de seguretat de vida , pau , pacífic i relaxat , sense estrès o càrrega confiscada quan la cascada carrera com a corredor de temps complet mare . Per crear un nivell professional , gaudir de la funció de "treball" que es necessita . On ell sabia clarament els pros i contres , els reptes i les recompenses si s'executa l'esdeveniment .
2 . Tenir una visió i motivació .Ser mestressa de casa és una professió , així com el treball fora de la llar . Com que es requereix habilitat , coneixements i habilitats per executar-lo. Per mantenir les coses funcionant professionalment sense sentir-se avergonyit , incòmode o avergonyit , una mestressa de casa també cal tenir una visió clara i la motivació , no només per la carrera compulsió . La visió és la visió amb visió de futur que s'han d'assolir en un termini determinat . La visió és una font de motivació que impulsen el cor per fer alguna cosa . Amb la visió i la motivació , el paradigma que el paper és una mestressa de casa gris desapareixerà poc a poc.
3 . Lideratge mengkolabarasikan Capaç i l'amistat d'una manera equilibrada .Lideratge o l'ànima d'un líder també és requerit per la mestressa de casa per poder dirigir als membres de la família . Es va posar a si mateix per ser útil als membres de la seva família , a més de ser capaç de prendre les mesures que és necessari per al bé de la família . Una mestressa de casa també ha de tenir un esperit d'amistat ( amistat ) . Quan ell era capaç de posar-se en un amic que va dir que la comprensió del llenguatge amb una diversió , sense jutjar Pasang Iklan Baris Gratis Tanpa Daftar si sentís que no estava bé a la llar per tal que la familiaritat resultant i obertura entre els membres de la família . Desenvolupar un fòrum per al debat i la comunicació de dues vies .
4 . Encunyat la gestió de control de temps .A diferència dels treballadors d'oficina que sempre marquen el temps , la mestressa de casa té el dret de regular el temps que es treballa . El seu cap és ell mateix . Lazy , laboriós , lent - amb destresa , en funció de com es pot gestionar el seu temps professional . L'òptim utilitzar el temps - eficaç i eficient- portarà resultats òptims per a crear una alta satisfacció per a si mateixos i els altres . Amb la creixent sensació d'autosatisfacció gaudiran fins i tot paper de la mestressa de casa amorosa .
5 . Capaç d'actuar com a secretari corporatiuA la llar , un marit desesperadament necessita un secretari de la societat ( l'esposa ) com la seva mà dreta ( persona de confiança ) . Per complir amb la mestressa de casa ha de tenir la capacitat i experiència en el camp de la , comunicació ,

Investmandiri.com Bisnis Investasi Online Sebagai Lowongan Kerja, Dan Peluang Usaha Murah

habilitats interpersonals de gestió per a un pla de la realització del pla de la casa

0 komentar:

Posting Komentar